Kontakt & Bokningar

Senaste spelningarna

25 november 2019. Plats:  Biblioteket i Årsta. Där vi bjöd på "Årsta - en nostalgisk Kabaré" för en entusiastisk publik. Föreställningen var så välbesökt att arrangörerna tvingades stänga utan att alla som kommit fick chans att komma in.

2 september 2020 Kl. 19. Vi bjöd på en musikalisk blandning under två timmar på Restaurang Skanskvarn vid Gullmarsplan och dessutom ett Quiz.

Framtida spelningar
Plats: Restaurang Skanskvarn vid Gullmarsplan. Preliminärt 1 september 2021. Under förutsättning att då aktuella coronarestriktioner inte hindrar framträdandet.

Plats: Högdalens kyrka. Stureby Nostalgi.
En musikalisk resa-föreställning som framförs för SPF Stureby. Tid: 15 november 2021. Även det under förutsättning att då aktuella coronarestriktioner inte hindrar framträdandet.

Plats: Biblioteket i Årsta. "Årsta - en nostalgisk Kabaré". En extra föreställning planeras. Spelningen är framskjuten på obestämd tid på grund av coronasituationen. Vi vet ännu inte när den kan gå av stapeln. Vi hade hoppats kunna bjuda på denna föreställning på nytt redan under våren 2020 eftersom så många inte fick möjlighet att se och höra oss vid spelningen den 25 november 2019. Som ni märkt har den ännu inte kunnat genomföras. Vi återkommer om nytt datum när, och om, sådant har beslutats. Kanske under hösten 2021 eller våren 2022.


Vill du/ni få uppleva oss på riktigt så är ni hjärtligt välkomna att kontakta oss via e-post ovan eller via de telefonnummer som står överst i högerspalten på denna sida. Vi tar tacksamt emot era förfrågningar. Vi tror inte heller att ni blir besvikna om ni väljer att anlita oss.


prev next

Till vänster välkomnar vi er som vill få kontakt med oss att skicka en förfrågan om bokning.


Vill du inte skicka e-post utan föredrar att ringa kan du nå Clas eller Bengt på följande nummer:

0706-26 77 31 (Clas)

08-91 36 49 (Bengt)

Ring Ring - bara du slår en signal...