Kontakt & Bokningar

Senaste spelningarna

25 november 2019. Plats:  Biblioteket i Årsta. Där vi bjöd på "Årsta - en nostalgisk Kabaré" för en entusiastisk publik. Föreställningen var så välbesökt att arrangörerna tvingades stänga utan att alla som kommit fick chans att komma in.

2 september 2020 Kl. 19. Vi bjöd på en musikalisk blandning under två timmar på Restaurang Skanskvarn vid Gullmarsplan och dessutom ett Quiz.

15 november 2021 Vi bjöd på föreställningen Stureby Nostalgi.
En kabaréartad föreställning om Stureby för SPF Stureby. Publiken var mycket nöjd.

Kommande framträdande
Vi framför "Årsta - en nostalgisk kabaré.2" i Biografsalongen "Mälaren" i Årsta Folkets Hus vid Årsta Torg måndagen den 28 mars 2022, kl. 19:00.  Årsta Biblioteks Vänner är organisatör.  Mingel sker i foajén från 18:30. Hjärtligt välkomna!

Vi kommer att skänka vårt gage för föreställningen till stöd för Ukraina. Vi ser gärna att ni i publiken sätter in valfritt belopp till stöd för Ukraina hos lämpliga stödorganisationer.

-

Vill du/ni få uppleva oss på riktigt så är ni hjärtligt välkomna att kontakta oss via e-post ovan eller via de telefonnummer som står överst i högerspalten på denna sida. Vi tar tacksamt emot era förfrågningar. Vi tror inte heller att ni blir besvikna om ni väljer att anlita oss.


prev next

Till vänster välkomnar vi er som vill få kontakt med oss att skicka en förfrågan om bokning.


Vill du inte skicka e-post utan föredrar att ringa kan du nå Clas eller Bengt på följande nummer:

0706-26 77 31 (Clas)

08-91 36 49 (Bengt)

Ring Ring - bara du slår en signal...