Kontakt & Bokningar

Senaste spelningarna

25 november 2019. Plats:  Biblioteket i Årsta. Där vi bjöd på "Årsta - en nostalgisk Kabaré" för en entusiastisk publik. Föreställningen var så välbesökt att arrangörerna tvingades stänga utan att alla som kommit fick chans att komma in.

2 september 2020 Kl. 19. Vi bjöd på en musikalisk blandning under två timmar på Restaurang Skanskvarn vid Gullmarsplan och dessutom ett Quiz.

Framtida spelningar
Plats: Biblioteket i Årsta. "Årsta - en nostalgisk Kabaré". En extra föreställning planeras. Spelningen är tills vidare inställd på grund av coronavirussituationen. Vi vet ännu inte när den kan gå av stapeln. Vi hade hoppats kunna bjuda på denna föreställning på nytt under våren 2020 eftersom så många inte fick möjlighet att se och höra oss vid spelningen den 25 november 2019. Vi återkommer om nytt datum när, och om, sådant har beslutats. Troligen under våren 2021.


Vill du/ni få uppleva oss på riktigt så är ni hjärtligt välkomna att kontakta oss via e-post ovan eller via de telefonnummer som står överst i högerspalten på denna sida. Vi tar tacksamt emot era förfrågningar. Vi tror inte heller att ni blir besvikna om ni väljer att anlita oss.


prev next

Till vänster välkomnar vi er som vill få kontakt med oss att skicka en förfrågan om bokning.


Vill du inte skicka e-post utan föredrar att ringa kan du nå Clas eller Bengt på följande nummer:

0706-26 77 31 (Clas)

08-91 36 49 (Bengt)

Ring Ring - bara du slår en signal...