Kontakt & Bokningar

Senaste spelning 2019

  • 25 nov    Klockan 19.00. Plats:  Biblioteket i Årsta. Där vi bjöd på "Årsta - en nostalgisk Kabaré" för en entusiastisk publik. Föreställningen var så välbesökt att arrangörerna tvingades stänga utan att alla som kommit fick chans att komma in.
Kommande spelningar 2020
2 september 2020 Kl. 19. Vi hoppas kunna bjuda på en spelning på Restaurang Skanskvarn vid Gullmarsplan. För närvarande gäller detta.

Plats: Biblioteket i Årsta. "Årsta - en nostalgisk Kabaré". Extra föreställning. Spelningen är tills vidare inställd på grund av coro-navirussituationen. Vi vet ännu inte när den kan gå av stapeln. Vi hade hoppats kunna bjuda på denna föreställning på nytt under våren eftersom så många inte fick möjlighet att se och höra oss vid spelningen den 25 november 2019. Vi återkommer om nytt datum när och om sådant har beslutats.


Vill du/ni få uppleva oss på riktigt så är ni hjärtligt välkomna att kontakta oss via e-post ovan eller via de telefonnummer som står överst i högerspalten på denna sida. Vi tar tacksamt emot era förfrågningar. Vi tror inte heller att ni blir besvikna om ni väljer att anlita oss.


prev next

Till vänster välkomnar vi er som vill få kontakt med oss att skicka en förfrågan om bokning.


Vill du inte skicka e-post utan föredrar att ringa kan du nå Clas eller Bengt på följande nummer:

0706-26 77 31 (Clas)

08-91 36 49 (Bengt)

Ring Ring - bara du slår en signal...